Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
17°C

După doar câteva zile, ULBS mută online majoritatea cursurilor de la cinci facultăți

După doar câteva zile, ULBS mută online majoritatea cursurilor de la cinci facultăți

Consiliul de Administrație al Universității Lucian Blaga din Sibiu a decis în ședința de joi, 7 octombrie, trecerea în sistemul de predare online pentru numeroase cursuri din cadrul a cinci facultăți.

Este vorba despre cursuri de la facultățile de Litere, Medicină, Științe Socio-Umane, Inginerie și ȘAIAPM.

Decizia vine la doar câteva zile de la debutul anului universitar.

”În conformitate cu prevederile punctului I, litera b) din Planul de măsuri pentru organizarea activitatii in cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu in conditii de siguranță epidemiologica pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV2 in anul universitar 2021-2022, se avizează propunerile facultaților de desfășurare online a activităților didactice de predare (cursuri) in semestrul I al anului urriversitar 2021-2022”, se arată în hotărârea Consiliului de Administrațe din 7 octombrie.

Astfel, printre alții, vor reveni la învățământul online studenții de la programul de studii de licență ”Medicină” (toate cursurile), studenții de prograrnele de studii de licența si masterat din cadrul Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice și Sociologie (toate cursurile) și studenții tuturor programelor de licență și master (toate cursurile) din cadrul Facultății de Inginerie.

Acestora li se adaugă numeroase alte programe de studii. Lista completă poate fi consultată aici, la Art. 1.

Datele autorităților arătau vineri că rata de incidență în municipiul Sibiu a ajuns la 8,25 la mie. De asemenea, începând de vineri în municipiul Sibiu au intrat în vigoare o serie de restricții noi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3320

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ionut

Acum 8 luni

Bine că studenții care au suficientă minte să respecte regulile de distanțare fac online, iar copii merg fizic la școală și se infectează tot mai mulți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus