Marţi,
07.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Conducere nouă la Direcția Copilului. Dar e tot fără director general

Conducere nouă la Direcția Copilului. Dar e tot fără director general

Actualul manager interimar al Direcției Județene Pentru Protecția Copilului Sibiu (DGASPC), Claudiu Stupar, a câștigat concursul organizat pentru funcția de director general adjunct cu atribuții în domeniul economic, însă va rămâne interimar în funcția de director general.

În urma unui alt concurs, Roxana Dinescu a ajuns în funcția de director general adjunct cu atribuții în domeniul social/

Pentru postul de director general adjunct social au fost depuse 4 dosare, iar pentru postul de director general adjunct economic a fost un singur dosar.

Claudiu Stupar a fost numit director interimar în 31 martie, pentru o perioadă de șase luni, însă acesta va fi prelungită, astfel că noul director adjunct este în continuare director general interimar. ”Având în vedere starea de alertă instituită și prelungită succesiv prin acte normative și raportat la dispozițiile art.510 alin.1 indice 1  din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ cu modificările și completările ulterioare, s-a dispus prelungirea detașării și respectiv a exercitării cu caracter temporar al funcțiilor menționate anterior până la ocuparea acestora prin concurs, în condițiile legii”, anunță DGASPC Sibiu într-un răspuns transmis Turnul Sfatului.

Postul de director adjunct pe probleme economice s-a vacantat prin pensionare în timp ce fostul director adjunct pe probleme sociale, Codruța Codău, a preferat să ocupe un post în Instituția Prefectului.

Consiliul Județean Sibiu urmează să organizeze concurs pentru ocuparea funcției de director general.

Fostul director general, Laura Vâlsan, și-a dat demisia din funcție în urma unui raport al unui control făcut de Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adulți (ANDPDCA).

Detalii despre situația de aici puteți citi aici:

Ultimii în lanțul slăbiciunilor. Dizabilii din Sibiu, condiții ca în anii ‘90

Detalii din centrele DGASPC Sibiu: Furturi, bătăi, arestări, etnobotanice, distrugeri, neputință. ”Nu avem soluții, nu avem nimic”

 

Vizualizari: 1264

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 1 lună

Chemati-o pe Tolciu! Cea mai tare directoare!
Raspunde

Gogu

Acum 1 lună

Doamna director adjunct social a sărit din cafenea la protecția copilului … asistenta socială nu are legătura cu vânzarea de cafea și nici cu organizare balurilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus