Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

Sibian reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție emis împotriva lui

Sibian reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție emis împotriva lui

Un bărbat a fost reținut ieri de polițiștii sibieni după ce a încălcat un ordin de protecție și a intrat în casă peste fosta iubită. Aceasta a sunat imediat la poliție, reclamând faptul că sibianul era beat și o amenința cu bătaia.

Totul s-a petrecut ieri în 10 octombrie, în jurul orei 17:35. Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați de o femeie în vârstă de 40 de ani din Hosman, cu privire la faptul că în jurul orei 17 fostul iubit, fiind în stare de ebrietate, a venit la domiciliul ei și a amenințat-o cu acte de violență, încălcând totodată, ordinul de protecție emis de instanță. Până la sosirea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit domiciliul victimei. 

Ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus