Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Tragedie în Giurgiu: mamă, tată și fiu, morți de Covid în aceeași zi. Toți trei erau nevaccinați

Tragedie în Giurgiu: mamă, tată și fiu, morți de Covid în aceeași zi. Toți trei erau nevaccinați

O întreagă familie de giurgiuveni a murit de Covid la Spitalul județean din oraș, pe 13 octombrie, au declarat pentru G4Media.ro președintele Consiliului Județean și managerul Spitalului Județean. E vorba de un tânăr de 36 de ani și părinții săi, toți nevaccinați.

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat pentru managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a confirmat și el tragedia familiei. Mai mult: potrivit lui Beianu, familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze. ”Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a spus Beianu pentru G4Media.ro.

foto arhiva MApN

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

AndreiD

Acum 1 an

Trei membrii ai unei familii din Calafat au decedat de Covid-19. Toți din familie erau vaccinați, mai puțin soțul în vârstă de 43 de ani, care a fost, de altfel, singurul fără comorbidități, potrivit Adevărul. Soții Barbu locuiau împreună cu părinții din partea bărbatului și administrau o firmă de pompe funebre. Tatiana Barbu , în vârstă de 45 de ani, a fost prima care a aflat că are Covid-19. Apoi, și-au făcut testele și ceilalți membri ai familiei și au ieșit pozitivi, amintește sursa citată. Tatiana suferea de o boală autoimună și a fost internată la Spitalul Leamna de lângă Craiova, unde a și decedat. În schimb, Claudiu, soțul rămăsese acasă, în izolare. El s-a stins a doua zi după decesul femeii. Apoi, a ajuns la spital și tatăl bărbatului, care a murit la câteva zile după nora și fiul său. DSP Dolj a transmis că femeia, care a și transmis virusul familie sale, era vacccinată cu ambele doze de la Pfizer, în timp ce soțul ei nu era vaccinat. Și socrul femeii, în vârstă de 69 de ani, era vaccinat cu schema completă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus