Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Un sibian, nevaccinat, a murit de Covid în propria casă. Trei decese în ultimele ore

Un sibian, nevaccinat, a murit de Covid în propria casă. Trei decese în ultimele ore

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat duminică după-masă că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat trei decese cauzate de Covid în județul nostru, toate la persoane nevaccinate.

Dintre cele enumerate mai sus, o persoană a murit la Spitalul Militar din Sibiu și una la Mediaș, în vreme cu un bărbat s-a stins în propria casă. Autoritățile anunță că acesta avea 66 de ani, era nevaccinat, și locuia în Sibiu.

În celelalte două cazuri este vorba despre o femeie, în vârstă de 88 ani din Mediaș, nevaccinată, și o femeie în vârstă de 61 ani, tot nevaccinată, care a murit la Spitalul Militar din Sibiu.

”Duminică dimineața, la ora 08:00, erau spitalizate în județul Sibiu un număr de 398 persoane, dintre care pe ATI 50 persoane: 46 adulți și 4 copii”, au transmis autoritățile locale.

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 539 de teste dintre care 95 RT-PCR și 444 teste rapide, fiind declarate 100 cazuri noi de infectări cu coronavirus.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1341 persoane aflate în carantină și un număr de 2127 persoane în izolare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3015

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Repet: parca ati fi cioclii din vremea ciumei lui Caragea! Vreti sa ne bagati in sperieti? Asta e rostul presei?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus