Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Guvernul analizează varianta închiderii tuturor școlilor timp de 2-3 săptămâni. Surse Edupedu: Urmează o vacanță de 3 săptămâni pentru toți elevii

Guvernul analizează varianta închiderii tuturor școlilor timp de 2-3 săptămâni. Surse Edupedu: Urmează o vacanță de 3 săptămâni pentru toți elevii

În situația în care se suspendă și alte activități, susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică extrem de gravă, a declarat pentru Edupedu.ro ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, înainte de ședința care are loc la Palatul Cotroceni la ora 17:30. Întrebat dacă se va lua astăzi decizia de închidere a tuturor școlilor și trecerea elevilor în online, ministru la spus că „toate variantele sunt deschise în condițiile în care nu înțelegem să ne vaccinăm!”. Potrivit surselor Edupedu.ro, este în discuție propunerea ca de luni, 25 octombrie, toți elevii să intre în vacanță timp de 3 săptămâni.

"Toate variantele sunt deschise în condițiile în care nu înțelegem să ne vaccinăm! În situația în care se suspendă și alte activități, în interesul protejării dreptului la sănătate al elevilor și cadrelor didactice, susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologica extrem de gravă,” a spus Sorin Cîmpeanu.

Potrivit surselor Edupedu.ro, propunerea discutată la Ministerul Educației ar fi ca toate clasele primare, gimnaziale și de liceu, plus copiii de grădiniță să intre în vacanță pentru 3 săptămâni de luni, 25 octombrie.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus