Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Eugen Rotărescu, fost șef al IPJ Sibiu și vicepreședinte al PRU, a încetat din viață

Eugen Rotărescu, fost șef al IPJ Sibiu și vicepreședinte al PRU, a încetat din viață

Fostul șef al IPJ Sibiu, Eugen Nicolae Rotărescu, s-a stins din viață în cursul zilei de ieri. Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele sociale de apropiații săi.

Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, transmite sincere condoleanțe familiei și menționează contribuția pe care Eugen Nicolae Rotărescu a avut-o pentru comunitatea din Sadu.

„Ne exprimăm regretul față de situația tristă și evidențiem contribuția reală în viața comunității din Sadu, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere al omului. Ultimele cărți scrise vor avea un loc de cinste în biblioteca comunală și vor deveni o parte din comunitate, pentru toți cei care vor să o cunoască. Adresăm sincere condoleanțe familiei”, a declarat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu pentru Turnul Sfatului.

Eugen-Nicolae Rotărescu a urmat studiile Liceului Teoretic Cisnădie, între anii 1963 – 1967, după care a studiat Științe Juridice la Facultatea de Drept București între anii 1967 – 1972. Între anii 1997-2000 a fost  șef la IPJ SIBIU. Eugen Nicoale Rotărescu a avut o implicare și în viața politică ocupând funcția de președinte al filialei Județene al PRM Sibiu și vicepreședinte național al PRU.

A decedat din viață la vârsta de 72 de ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4549

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Dumitru Hulea

Acum 1 an

Pentru cine nu știe, răposatul col (rtr) dr. EUGEN NICOLAE ROTĂRESCU (1949 – 2021) a fost în decembrie 1989 șef-adjunct al Miliției județului Sibiu, calitate în care a fost arestat de Armată împreună cu alți șefi de la fosta Miliție și fosta poliție politică comunistă și deținut în condiții umilitoare vreme de câteva săptămâni în bazinul aflat în incinta U.M. 01512 . Iar Partidul Romania Unită a fost înființat de inculpatul fugar Sebastian Ghiță, patron RomaniaTV și care se află în Serbia sub protecția guvernului pro-rus de la Belgrad.
Raspunde

Dragomir, calaul sibiului

Acum 1 an

Sub comanda d-lui, militienii au fost ciuruiti, macelariti, maltratati etc de catre bravia armata romana, la sb in dec 89!
Raspunde

Mda

Acum 1 an

Acum îl va judeca Cel de Sus pentru ce se presupune c-a făcut. Noi nu putem decât să spunem Dumnezeu să-l ierte....ca de judecata divină nu scapă nimeni.
Raspunde

Un cetățean

Acum 1 an

Unii sunt în eroare. Și denigrează în necunoștință de cauză și în condițiile în care omul nu se mai poate apăra. Îl confundă pe domnul colonel Eugen-Nicolae Rotărescu, cu domnul colonel Iulian Rotariu. În decembrie 1989 domnul colonel Rotărescu era Şeful Poliţiei Municipiului Sfântu-Gheorghe, jud. Covasna. Iar domnul colonel Rotariu a fost inspector șef la Inspectoratul județean MI Sibiu: http://acmrr-sri.ro/wp-content/uploads/2014/03/vitraliino5.pdf ( a se vedea pag.58). De ce aprobă moderatorii Turnul Sfatului comentarii denigratoare la adresa unui om care nu se mai poate apăra? Nu este nici momentul, nici articolul la care să se posteze astfel de comentarii.
Raspunde

Atentie la consecventa automata

Acum 1 an

“Revolutia”, ca fenomen inca in derulare, este unul din exemplele cele mai elocvente de aplicare a principiului psihologic al consecventei ca forta motivationala a comportamentului. E ca o “banda” pe care o punem din obisnuinta, constrangere sociala si poate comoditate, fara alt efort si consecinte. Despre 89, doar viitorul ne va lamuri. Si poate nu pe noi, ci pe copiii nostri. Dzeu sa-l odihneasca, , nu l-am cunoscut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus