Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Prefectura Sibiu: masca de protecție obligatorie peste tot, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă. Excepțiile

Prefectura Sibiu: masca de protecție obligatorie peste tot, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă. Excepțiile

Masca de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun, transmite marți Instituția Prefectului Sibiu. Sunt exceptați copiii mai mici de cinci ani.

"Având în vedere Ordinul Comun al Ministerului Sănătății nr. 2282 din 22 octombrie 2021 și al Ministerului Afacerilor Interne nr.156 din 25 octombrie 2021, vă informăm că începând cu data de 26 octombrie 2021 se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun" este mesajul transmis de autorități.

Se exceptează de la măsurile prevăzute mai sus următoarele categorii de persoane: 

a) copiii cu vârstă mai mică de 5 ani;

b) persoanele care la locul de muncă sunt singure în birou; 

c) prezentatorii TV și invitații acestora, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;

d) reprezentanții cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;

e) persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescută etc.) sau activități sportive.

Textul complet al Ordinului Comun poate fi consultat pe site-ul Instituției Prefectului – județul Sibiu la adresa web de mai jos:

https://sb.prefectura.mai.gov.ro/legislatie-covid/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus