Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Loc de joacă și teren multifuncțional pentru copiii din Ocna Sibiului

Loc de joacă și teren multifuncțional pentru copiii din Ocna Sibiului

Primăria din Ocna Sibiului a inaugurat săptămâna trecută un loc de joacă și un teren de sport multifuncțional, de care copiii din  se vor putea bucura și unde vor putea desfășura activități recreative.

„Ne bucurăm că am putut face o bucurie copiilor. Practic, le-am oferit un loc unde se pot juca și se pot bucura de acțiuni recreative.  Amenajarea locului de joacă și a terenului fac parte dintr-un proiect mai mare, finanțat prin fonduri europene prin care ne-am propus să îmbunătățim infrastructura turistică, dar și pe cea rutieră”, a declarat primarul Claudiu Predescu.

Aceste două investiții s-au putut desfășura prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice din stațiunea balneoclimaterică Ocna Sibiului ”, proiect implementat de primăria din Ocna Sibiului prin fonduri europene.

Vizualizari: 455

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ocna...

Acum 1 lună

aceeasi primarie a receptionat si reabilitatea strazii Bailor. ar trebui sa faceti un reportaj si despre tema asta (cum se arunca banii publici)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus