Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Primele ”recompense”. Începe distribuirea tichetelor de masă pentru sibienii vaccinați

Primele ”recompense”. Începe distribuirea tichetelor de masă pentru sibienii vaccinați

Ca urmare a unei decizii luată la nivel central, de joi începe la Sibiu distribuirea tichetelor de masă pentru cei care s-au vaccinat. Primii așteptați să își ridice o astfel de recompensă sunt cei 1.700 care s-au vaccinat la centrul amenajat o vreme în piața Teatrului.

Primele tichete de masă de câte 100 de lei fiecare trimise de la Ministerul Sănătății la Sibiu sunt pentru persoanele care s-au vaccinat în cursul lunii septembrie la centrul amenajat în piața Teatrului. Pe măsură ce la Sibiu sunt trimise tichetele și pentru cei care s-au vaccinat în celelalte centre, administrația locală spune că va anunța acest lucru.

”Pot beneficia de aceste tichete de masă în valoare de 100 de lei, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă (adică doza 2 Pfizer/BioNTech sau doza unică Johnson & Johnson) în perioada 3 -30 septembrie 2021 la centrul de vaccinare drive through din Piața Teatrului (transformat de la 1 octombrie în centru fix, care funcționează în sediul Primăriei Sibiu din bulevardul Victoriei, nr. 1-3)”, anunță reprezentații Primăriei Sibiu.

Cum centrul din piața Teatrului s-a mutat în sediul Primăriei de pe bulevardul Victoriei, cei 1.700 sunt așteptați la acest din urmă sediu pentru a-și ridica tichetele de masă. Vor trebui să aibă asupra lor cartea de identitate și adeverința de vaccinare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3247

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Si vi se pare normal ca sa se cheltuie bani pe premii cand nu sunt bani de teste ca sa nu mai vorbesc de situatia jalnica a spitalelor? Domnule Deleanu, unde e echitatea? Nu va miruase deloc a discriminare si tratament preferential? Niciun articol pe tema asta ca faceati pe lupul moralist?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus