Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Copil de 5 ani lovit de mașină, pe Mihai Viteazu. „S-a smucit din mâna mamei”

Copil de 5 ani lovit de mașină, pe Mihai Viteazu. „S-a smucit din mâna mamei”

Un copil în vârstă de 5 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de mașină, pe bulevardul Mihai Viteazu. Băiețelul s-a smucit din mâna mamei și a fugit pe stradă.

În această seară, în jurul orei 18, în municipiul Sibiu, pe o alee pietonală din spatele unui bloc de pe bulevardul Mihai Viteazu, un băiețel în vârstă de 5 ani, însoțit de părinți, s-a smucit din mâna mamei și a pătruns pe carosabil, moment în care a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit, anunță Elena Welter, din partea Poliției Sibiu. Copilul a fost transportat de părinți la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În jurul orei 20, conducătorul auto și autoturismul în cauză au fost identificate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele și cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Kokos

Acum 2 ani

Prostia se plateste: dacă șoferul nu pleca de la fata locului, nu pățea nimic , ca nu era vinovat , dar așa , dosarul penal îl are , probabil va avea și o condamnare cu suspendare.
Raspunde

Simion ionela

Acum 2 ani

buna ziua Sunt un parinte care a fost prezent la locul accidentului, si nu este deloc cum sa scris.Soferul in primul rand nu avea viteza si a oprit masina,sa dat jos a sta cu noi toti parintii sa se asigure ca copilul este bine,parintii sunt constienti ca el nu a fost de vina .Parintii au decis sa duca copilul la spital sa se asigure ca totul este in regula si apoi a plecat si soferul. Faptul ca nu se relateaza cum este situatia de fapt este un lucru indignant pt noi toti cei care urmarim stirile postate de massmedia.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

@Simion Ionela Total irelevant ca soferul a oprit si s-a asigurat ca copilul este bine. A fost un accident cu o victima , nu o simpla tamponare , asa ca trebuia sa anunte politia si sa nu paraseasca locul accidentului fara incuviintarea acesteia. Acum este bun de plata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus