Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Dani Coman după întâlnirea conducerii FC Hermannstadt cu președinta CJ Sibiu: Am plecat optimist

Dani Coman după întâlnirea conducerii FC Hermannstadt cu președinta CJ Sibiu: Am plecat optimist

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt a participat miercuri la o întâlnire cu președinta Consiliului Județean Sibiu pe teme sportive.

Inițiativa a aparținut conducerii Consiliului Județean, iar președintele echipei de fotbal FC Hermannstadt, Dani Coman, spune că evenimentul a fost unul productiv pentru sportul sibian.

”Am fost primiți foarte bine și s-a discutat despre viitor, în special despre dezvoltarea fotbalului la nivel de copii și juniori, pe lângă dezvoltarea fotbalului sibian, în general. Am plecat optimist de la această întâlnire, cu sentimentul că am întâlnit o doamnă din toate punctele de vedere, căreia îi pasă de sport”, a declarat Dani Coman, președintele FC Hermannstadt. Acesta nu a dorit să comenteze informațiile legate de o eventuală susținere financiară a echipei din partea CJ Sibiu.

Și Daniela Cîmpean declarat pentru Turnul Sfatului că există premisele unei bune colaborări de viitor, în special în beneficiul copiilor pasionați de fotbal.

”A fost o primă întâlnire constructivă, în care am avut parte de un dialog cu profesioniști și pasionați ai sportului, ceea ce îmi dă speranța ca vom putea dezvolta pe viitor o colaborare în beneficiul fotbalului sibian. Viziunea comună de a susține mai consistent grupele de copii și juniori ne apropie și mai mult în acest demers”, a explicat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3203

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Vivi Drăgan

Acum 1 an

In Sibiu numai FC INTER
Raspunde

Ddd

Acum 1 an

bani coman + negut, abia asteptam sa mai aduceti niste jucatori straini "fara" impresari(wink, wink). stefan, pregateste banii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus