Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primul copil vaccinat și internat la Spitalul de pediatrie din Sibiu este o adolescentă de 15 ani cu o evoluție bună

Primul copil vaccinat și internat la Spitalul de pediatrie din Sibiu este o adolescentă de 15 ani cu o evoluție bună

Primul copil diagnosticat cu COVID-19, care fusese vaccinat şi a necesitat internare la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, este o adolescentă de 15 ani, cu evoluţie bună, potrivit celor declarate de Ioana Mătăcuță,  purtătorul de cuvânt al spitalului pentru Agerpres.

"Este vorba despre o fetiţă de 15 ani, internată din data de 18 noiembrie, cu simptomatologie digestivă şi care are o evoluţie bună, avându-se în vedere externarea în zilele următoare. Schema de vaccinare nu este completă, fetiţa fiind vaccinată doar cu prima doză", a explicat medicul Ioana Mătăcuţă, citat de Agerpres.

Este pentru prima dată când la spitalul de copii din Sibiu este internat un minor COVID-19 pozitiv vaccinat.

În total, în spitalele din judeţul Sibiu se mai află, luni, 46 de pacienţi COVID pozitivi vaccinaţi. În cele opt spitale din judeţul Sibiu unde sunt îngrijiţi pacienţii cu COVID-19 sunt internaţi însă 273 de bolnavi, dintre care majoritatea sunt nevaccinaţi, a anunţat luni, Prefectura Sibiu.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2579

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus