Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Noi cazuri de COVID-19 în școlile din Sibiu. 81 de elevi intră în on line

Noi cazuri de COVID-19 în școlile din Sibiu. 81 de elevi intră în on line

Patru elevi și doi dascăli au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore. În acest context, alți 81 de elevi vor învăța în sistem on line. Trei dintre elevii COVID pozitiv sunt de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Sibiu și Şcoala Gimnazială Cristian, iar un elev este de la Liceul Tehnologic „Ilie Măcelariu” din Miercurea Sibiului.

Cele 2 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la Şcoala Gimnazială  „Nicolae Iorga” Sibiu, Liceul Tehnologic de Construcţii şi Arhitectură „Carol I” Sibiu.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar JudețeaN Sibiu aunță faptul că 176 elevi (Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie, Școala Gimnazială Șeica Mare) s-au întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 25.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 un număr de 42 cadre didactice și 138 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 2.485 preșcolari și elevi (3,76%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus