Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Se deschide patinoarul din Cisnădie. Accesul se va face cu certificatul verde

Se deschide patinoarul din Cisnădie. Accesul se va face cu certificatul verde

Cisnădienii se pot bucura și mai mult de atmosfera sărbătorilor de Crăciun începând din această săptămână. Autoritățile locale anunță că, luni, 29 noiembrie, se va deschide patinoarul din oraș, iar accesul se va face în baza certificatului verde pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani. 

„Îi așteptăm pe cisnădieni să se bucure de patinoar și anul acesta cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Accesul se va face în baza certificatului verde pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani”, transmit reprezentanții patinoarului.

La fel ca în anii trecuți programul în timpul săptămânii va fi între orele 16- 21:30, cu ultima intrare la 20:30. În weekend, cisnădienii vor putea merge la patinoar între orele 14:30 - 21:30.

Taxa de intrare este de șapte lei pe oră pentru copii şi  de 15 lei pe oră pentru adulţi. Închirierea patinelor sau a cadrului de școală se face pe baza de buletinului de identitate, iar preţul este de cinci lei pe oră.

Sursă foto: Facebook/Primăria Orașului Cisnădie

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

 

Vizualizari: 1710

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus