Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Ciucă, despre certificatul verde la locul de muncă: Am convenit să găsim soluții să fie reintrodus în dezbaterea parlamentului

Ciucă, despre certificatul verde la locul de muncă: Am convenit să găsim soluții să fie reintrodus în dezbaterea parlamentului

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pentru a găsi soluţiile prin care actul normativ privind certificatul verde la locul de muncă să fie reintrodus în dezbaterea Parlamentului, iar în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să poată să fie aplicat, relatează Agerpres.

"Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament. Şi în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să poată să fie aplicat", a afirmat Ciucă, aflat într-o vizită la Giurgiu, întrebat când va putea fi aplicat certificatul verde la locul de muncă.

Ciucă nu a precizat când ar putea fi adoptată legea. "Daţi-mi voie să nu estimez un timp", a spus el.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală", a arătat premierul.

El a mai fost întrebat despre posibilitatea eliberării certificatului verde şi la zece zile după prima doză, însă Nicolae Ciucă a arătat că ministrul Sănătăţii, împreună cu ceilalţi specialişti, va veni cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci se vor stabili soluţiile.

Sursă: Agerpres

Vizualizari: 1588

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Contra

Acum 1 lună

Lasati-o mai usor, dle ministtru! Nu mai tineti minte cand erati elev la Scoala Militara de la Sibiu si va plimbati pe Balcescu, uitandu-va dupa dudile de la Pedagogic?
Raspunde

Nu mersi

Acum 1 lună

Rata de infectare este una dintre cele mai scăzute din Europa, pt ce sa ne introduceți asemenea certificat? Viață nu se duce pe baza unui cod, ci a unor drepturi si a Constituției. Vreti sa ne controlați până la ultimul fir de par, vrea stăpânul sa primim dreptul la ceva, mergi la injecție, două doze, trei, patru, cine stie cate vor mai fi obligatorii ca sa poti sa muncești, sa pui benzina, sa cumperi sau sa vinzi ceva. Ei, sa va spun ceva: nu veti reusi in veci vecilor asa ceva, nu in tara noastra, vedem cum este in China, în Coreea de Nord, certificatul verde nu este despre sanatate, este despre control.
Raspunde

Vaccinatu'

Acum 1 lună

Ia intoarce-ți capul 180⁰ (adică de la E la V) și lămurește-te unde se cere certificatul verde: Italia, Suedia, Franța, Germania și altele. Certificatul verde e despre SĂNĂTATE, nu despre control. Despre control este numai pentru maimuțele urlătoare - șoșoacă & co.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus