Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-8°C

Doi elevi și un dascăl au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Doi elevi și un dascăl au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Doi elevi și un cadru didactic au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, potrivit raportului transmis de ISJ Sibiu. Astfel, 77 de elevi au trecut în on line.

Cei doi elevi testați pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu și Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu, iar cadrul didactic este încadrat la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 3 decembrie o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Datorită scăderii incidenței la îmbolnăviri COVID sub 3 la mie în U.A.T.-urile municipiul Sibiu, Blăjel, Hoghilag și Șelimbăr, elevii din unitățile de învățământ din aceste U.A.T.-uri, care învățau online din cauza ratei de vaccinare a personalului angajat de sub 60%, au revenit de astăzi la învățarea „față în față”. Este vorba despre 694 de elevi. În acest context doar 5 unități de învățământ mai au orele în sistem online. Sunt 562 elevi din cauza ratei reduse de vaccinare a personalului angajat (Grădinița cu Program Normal Apoldu de Jos, Școala Gimnazială Boița, Grădinița cu Program Normal Boița, Grădinița cu Program Normal „Havila” Cisnădie) sau din alte cauze (Școala Postliceală Sanitară „Henri Coandă” Sibiu).

Reprezentanții ISJ menționăm Menționăm că 791 elevi (Grădinița cu Program Prelungit Nr. 42 Sibiu, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială „Georg Daniel Teusch” Agnita, Școala Gimnazială Blăjel, Școala Gimnazială Hoghilag, Școala Gimnazială Valchid, Grădinița cu Program Prelungit „Kinderklub Maranata” Șelimbăr) s-au întors de astăzi la cursuri.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 54 cadre didactice și 166 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 1.047 de preșcolari și elevi (1,58%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus