Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Cinci elevi au fost raportați pozitiv în ultimele 24 de ore

Cinci elevi au fost raportați pozitiv în ultimele 24 de ore

Cinci elevi și preșcolari au fost raportați ca fiind infectați cu virusul SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore. În acest context, 81 de elevi au intrat în online. La nivel de județ, mai mult de 600 de elevi învață de acasă.

Miercuri, 8 decembrie, din cauza îmbolnăvirilor de COVID, încă 81 elevi învață în sistem online. Astăzi au fost raportați 5 preșcolari și elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiția celor 5 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:

            - 2 elevi din ciclul preșcolar: Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu;

            - 2 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV): Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” Sibiu, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Mediaș;

            - 1 elev din ciclul liceal (clasele IX - XII): Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu.

Autoritățile menționează că 70 de elevi și două cadre didactice s-au întors astăzi la cursuri. Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 8 decembrie o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 55 cadre didactice și 177 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 610 preșcolari și elevi (0,92%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus