Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

O sibiancă va sta opt luni la închisoare pentru că a condus fără permis

O sibiancă va sta opt luni la închisoare pentru că a condus fără permis

Doi sibieni, o femeie de 33 de ani și un bărbat de 42 de ani, au fost condamnați la închisoare, pentru că au pus în pericol circulația pe drumurile publice.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sibiu. 

În fapt, este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, domiciliată în Orlat, depistată de către polițiști în municipiul Sibiu, condamnată la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și un bărbat în vârstă de 42 de ani, sibian, condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Ambele persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus