Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibienii au șansa să joace într-un film despre Revoluția din 89’. Înscrierile se fac în acest weekend

Sibienii au șansa să joace într-un film despre Revoluția din 89’. Înscrierile se fac în acest weekend

Weekendul acesta sibienii se pot înscrie la un casting pentru un film românesc care se va filma la Sibiu în perioada ianuarie - februarie 2022. Este vorba despre „Sibiu 89”, în regia lui Tudor Giurgiu, lungmetraj care va prezenta evenimentele din Decembrie 1989, așa cum s-au văzut ele la Sibiu.

„Ai șansa să joci într-un film românesc care se va filma la Sibiu în ianuarie - februarie 2022! Căutăm persoane cu vârste peste 18 ani pentru SIBIU ’89, în regia lui Tudor Giurgiu, un film de ficțiune inspirat de evenimentele reale din decembrie 1989, petrecute la Sibiu”, transmit producătorii filmului.

Înscrierile se fac sâmbătă, 11 decembrie, și duminică, 12 decembrie, la Pensiunea - Gasthof Sara, Calea Turnișorului 139, (Sibiu), între orele 10-19.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta numerele de telefon 0770784525 (Maria), 0744269279 (Mădălin) sau puteți trimite un mail pe adresa [email protected], cu subiectul ‘’Casting Sibiu’’ – Agenția ConnectCasting.

Citește și: Tudor Giurgiu face un film despre revoluția din 89’ din Sibiu. Filmările au loc și în cartiere

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2754

Comentarii

1 comentarii

Trotineta

Acum 2 ani

De ce trebuie să falsifice imaginea evenimentelor din 1989? Astfel de teme nu se pretează ficțiunii. E drept că ne putem aștepta la așa ceva de la un rezist ridicol precum Tudor Giurgiu, băsist care a pus pe butuci televiziunea națională acum niște ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus