Luni,
06.02.2023
Parțial Noros
Acum
-7°C

Ce facem în weekend? Ascultăm colinde și participăm la un bazar caritabil

Ce facem în weekend? Ascultăm colinde și participăm la un bazar caritabil

Weekendul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Mergem la teatru și la cinema, plecăm în drumeție, facem fapte bune la un bazar caritabil și ascultăm colinde.

Vineri, 10 decembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Primul târg al producătorilor locali are loc în acest final de săptămână la Sibiu. „Noi, cei care producem local în Sibiu și împrejurimi, te așteptăm în decembrie la Mozaiq Studio pe Calea Dumbrăvii 40! Organizăm un târg de Crăciun între 10 și 12 decembrie, interval orar 12-18, la care aducem ce avem mai bun și mai frumos de Sărbători”, este mesajul transmis de organizatori. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

La Teatrul Gong, de la ora 18, are loc spectacolul „Cenușăreasa - doar o poveste?”. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

Târgul de Crăciun continuă și în acest weekend la Sibiu. Dacă nu ați făcut-o încă puteți vizita Piața Mare a orașului Sibiu pentru a vă putea bucura de atmosfera de sărbătoare.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Hai să cântăm din nou”, „Encanto”, „Regele Richard: Crescând Campioni”, „Dune”  sau „Vânătorii de Fantome: Moștenirea” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici. 

Sâmbătă, 11 decembrie

De la ora 15, la Șura Culturală Gușterița are loc un bazar caritabil. Bazarul are drept scop strângerea de fonduri pentru o familie nevoiașă. Povestea proiectului „Dar din Dar” începe cu organizarea în Șura Culturală a unei serii de patru ateliere creative în care copiii și voluntarii se transformă în spiridușii lui Moș Crăciun și fabrică obiecte pentru Crăciun. Obiectele create vor fi expuse la Șura Culturală Gușterița, pe data de 11 decembrie, începând cu ora 15. În schimbul unui dar oferit pentru Crăciun familiei beneficiare (bani, alimente și alte produse de care aceasta are nevoie) veți primi cadou decorațiune la alegere.

De la ora 19, la Forumul German are loc un concert de Crăciun. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 12 decembrie

De la ora 10, sunteți invitați la o drumeție pe colinele Ighișului, eveniment organizat de Anii Drumeției. Mai multe detalii legate de drumeție găsiți aici.

La ora 14, la Târgul de Crăciun, Florin și Patricia Thomits pregătesc un concert cu colinde de Crăciun. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 17, Teatrul național Radu Stanca vă invită la piesa de teatru „Cerere în căsătorie”, regia Robert Raponja. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus