Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Trupa sibiană Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Trupa sibiană Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Trupa sibiană Revolver va cânta în anul 2022 în deschiderea uneia dintre cele mai renumite și controversate formații de heavy metal din lume, W.A.S.P. Concertul va avea loc pe data de 17 mai, la Romexpo, în București.

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai renumite și controversate trupe de heavy metal din lume – W.A.S.P., ocazie cu care americanii vor susține un turneu mondial ce va ajunge și la București. Formația sibiană Revolver a fost aleasă să deschidă concertul americanilor de la W.A.S.P.

„Revolver este o trupă tânără foarte ambițioasă și mă bucur că putem aduce în atenția celor care vin să sărbătorească 40 de ani de activitate alături de W.A.S.P. o formație care se află la început de drum. Sper ca acest show să fie de bun augur pentru Revolver și, cântând pe aceeași scenă cu Blackie Lawless & W.A.S.P., un simbol al muzicii heavy metal, să îi motiveze și mai tare pentru a ajunge cât mai sus.”, a declarat Nelu Brîndușan, reprezentantul organizatorului concertului W.A.S.P. de la București într-un comunicat de presă.

Revolver este una dintre cele mai tinere formații din România, formață din 5 adolescenți sibieni cu vârste între 15 și 17 ani. În septembrie 2021, tânăra formație a lansat primul material discografic intitulat “Revolter”. Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Dragoș Rădulescu, Ștefan Marcu, David Neacșu, Luca Barbu și Haris Mureșan sunt cei cinci membrii ai trupei sibiene Revolver, trupă care a luat naștere din dragostea și pasiunea față de muzică.

„E o onoare să cântăm în deschiderea concertului W.A.S.P. și suntem foarte încântați că avem șansa să arătăm publicului muzica noastră. Suntem bucuroși că au ales să încurajeze și să promoveze o trupă locală tânără”, au declarat tinerii într-un comunicat de presă.

Biletele sunt disponibile online prin www.AmBilet.ro ( https://www.ambilet.ro/tc-events/w-a-s-p/  ), la următoarele prețuri:
170 lei  159 lei – Presale / Normal Circle (ultimele 400 de bilete până pe data de 16.05.2022)
170 lei –
 Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 80 bilete)

Biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020 (amânat din cauza pandemiei de covid) sunt valabile pentru 17.05.2022 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.

Având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, să suplimentăm numărul de bilete.

Reguli de acces:

Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

Citește și: „Revolver, cea mai tânără trupă din Sibiu. „Pasiunea pentru muzică ne-au insuflat-o părinții

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2063

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus