Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vom avea concert de revelion în Piața Mare. Prima trupă anunțată

Vom avea concert de revelion în Piața Mare. Prima trupă anunțată

Sibienii și turiștii care vor să marcheze trecerea dintre ani vor putea participa la evenimentele de revelion organizate în Piața Mare.

Sursele Turnul Sfatului spun că una dintre trupele care vor concerta este Subcarpați, întreg programul fiind încă curs de definitivare.

Organizatorii spun că decizia guvernului de a anunța relaxarea restricțiilor a venit în ultima clipă, ”nimeni nu își imagina că vor fi petreceri publice de Revelion acum o lună”.

Reamintim că șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat în seara zilei de 7 decembrie că în noaptea de Anul Nou vor fi permise "activităţi specifice", dar organizatorii vor avea obligaţia de a se asigura că se respectă măsurile de sănătate publică.

După anunțul autorităților și restaurantele din Sibiu au început să anunțe că vor organiza evenimente de Crăciun și de Anul Nou. Mai multe detalii despre găsiți aici.

"De Crăciun, pe 24, 25 și de Anul Nou, pe 31 decembrie și 1 ianuarie nu vor fi restricții pană la ora la care vor fi deschise restaurantele, dar cu limită de 50 la sută a locurilor ocupate și cu prezentarea certificatului. La unitățile de cazare, până acum erau permise pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală, acum se poate și cu testare", spunea Raed Arafat în 7 decembrie.

Programul complet al evenimentelor din Piața Mare și condițiile de acces la concerte urmează să fie anunțate oficial în cursul acestei zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10341

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

@@@

Acum 2 ani

Activitati specifice si pe urma sare rata de infectare si mai vin 3 valuri. Ce inseamna asta?
Raspunde

Birtu

Acum 2 ani

Iar si-a gasit baba chiaptanu´.Interesul ca acolitii primariei sa faca vanzari in detrimentul celor care ar trebui sa se protejeze de valurile facute de altii.
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Da. pe urma reincep valurile si apelul mortilor!
Raspunde

Rob

Acum 2 ani

Big up!!!0
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Asta ne lipsea, ca-n rest le aveam pe toate!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus