Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șofer beat și fără permis, pe șoseaua Alba Iulia. A lovit o mașină condusă regulamentar

Șofer beat și fără permis, pe șoseaua Alba Iulia. A lovit o mașină condusă regulamentar

Un bărbat de 40 de ani, din Rășinari, a intrat cu autoutilitara în mașina condusă de un tânăr de 18 ani, ieri seară, pe Șoseaua Alba Iulia. Potrivit autorităților, șoferul era băut și nu avea permis de conducere.

În timp ce conducea o autoutilitară pe strada Maramureșului, rășinăreanul a pătruns în sensul giratoriu cu Șoseaua Alba Iulia fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre centru de tânărul din Șelimbăr. Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule.

Testarea alcoolscopică a celor doi șoferi a indicat valoarea 0 în cazul șoferului care circula regulamentar, în schimb, în cazul conducătorului autoutilitarei, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmit autoritățile sibiene. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul din Rășinari nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus