Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

VIDEO Şoferi de TIR care criticau deszăpezirea de pe A1, în județul Sibiu, surprinşi prin staţie chiar de drumarii care munceau

VIDEO Şoferi de TIR care criticau deszăpezirea de pe A1, în județul Sibiu, surprinşi prin staţie chiar de drumarii care munceau

Doi şoferi de TIR nemulţumiţi de felul în care s-a făcut, luni dimineaţa, deszăpezirea pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, au fost surprinşi prin staţie de angajaţii de la Drumuri în timp ce îi criticau pe aceştia, care erau cu utilajele curăţând şoseaua.

"Ce au aşteptat aceştia, mă? Zăpadă de doi metri şi atunci să nu mai iasă şi să stea la căldură?", este replica unuia dintre şoferi.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, a dat asigurări că utilajele acţionează, ştiut fiind că ninge abundent pe A1.

"Ninge abundent pe A1 în judeţul Sibiu. Vă rog să remarcaţi comentariile şoferilor de TIR de pe staţie, care spun că drumarii stau la căldurică în timp ce utilajele acţionază", a spus Robert Elekes, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, SDN Sibiu a acţionat cu 10 autoutilaje şi s-au răspândit 39 tone material antiderapant pe DN 1, DN 7, DN 7C, DN 7H, DN 14, DN 14A şi DN 14B; Secţia Autostrăzi Sibiu: s-a acţionat cu 13 autoutilaje şi s-au răspândit 80 tone sare şi 1,5 tone clorură de calciu pe A1 şi A3.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Clau

Acum 5 luni

Eu tranzitez din Sibiu pana in Vrancea Iasi sau Bucuresti saptamanal,ceea ce face,sa trec peste Oituz Lepsa sau Predeal...si singurul moment critic in cursele mele se afla de la Arpasul de jos pana in Covasna sau Prahova,mai rau administrat drumul iarna ca in Brasov n am vazut,si anul asta ajung la 80 mii km facuti,nu sunt un week endas care merge si el pana in periferie pt un gratar.Sibiul si la asfaltari mi s a parut profi...daca aveti de criticat,mergeti prin tara si o sa va placa Sibiul.
Raspunde

McD

Acum 5 luni

...nu ar fi rau ca drumarii sa inceapa imprastierea materialului antiderapant inainte de inceperea ninsorii, asta pentru ca ei primesc cu ceva timp inainte avertizarile meteo...s-ar putea crea astfel un strat de sare care sa preintampine depunerea primului strat superficial de zapada proaspata...daca ninsoarea va fi abundenta, e alta poveste...cam asa e procedeaza prin alte tari pe soselele intens circulate
Raspunde

Vasile

Acum 5 luni

La ora 8 nu a fost curățit drumu pe sensul de mers spre sibiu! Atunci au coborât pe celalalt sens vreo4 mașini dar a fost târziu ptr ca stratul de zăpadă era deja destul de consistent!
Raspunde

Ciustea

Acum 5 luni

Dacă ar acționa din timp cu material antiderapant( înainte de a începe ninsoare) , zapada nu sar depune ...... șoferii surprinși pe stație, spun exact ceea ce vad prin alte tari! Purtătorul de cuvânt din birou nu știe ce vorbește! Drumarii iau bani degeaba......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus