Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
29°C

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cisnădie

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cisnădie

Încheiem în curând un alt an în care pandemia ne-a remodelat viețile, ne-a obligat sã renunțãm la unele obiceiuri și sã ne adaptãm unor reguli noi. Unii au suferit, alții au pierdut rude, prieteni, într-un cuvânt a fost un an greu pentru mulți dintre noi. Cu încredere în Dumnezeu și cu dorința de a le face bine semenilor am reușit sã ajungem la momentul bilanțului și sã contabilizãm realizãri importante pentru orașul nostru. Așa cum spuneam și în urmã cu un an, acest virus nu trebuie sã ne îngenuncheze, investițiile în confortul cetãțeanului trebuie sã continue chiar dacã ritmul e încetinit de mecanismele care se mișcã mai greu în aceastã perioadã. Ne-a învãțat multe acest interval de aproape doi ani și poate cã, la final, vom constata cã suntem mai buni, empatici, solidari, mai atenți la grijile și nevoile celor de lângã noi. Poate neîntâmplãtor momentul Sãrbãtorii Nașterii Domnului coincide cu cel al diminuãrii virulenței pandemiei, astfel cã vom putea simți liniștea, cãldura și lumina Crãciunului mai aproape de esența lui. Principala mea urare pentru dumneavoastrã este aceea sã fiți sãnãtoși pentru cã în aceste timpuri am înțeles cã ea, sãnãtatea, este primordialã. Vã doresc totodatã putere pentru a depãși vremurile dificile prin care trecem, pace în suflet și o pornire tot mai mare de a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Sunt convins cã orice necaz e un fel de purgatoriu la finalul cãruia omul se îmblânzește, se îmbuneazã. M-am bucurat sã vãd cã tot mai mulți oameni prețuiesc în ultima vreme virtuțile umane, așa cum poate nu o fãceau înainte.

Fie ca Sfânta Sãrbãtoare a Crãciunului sã vã gãseascã sãnãtoși, sã vã umple de bucurie și optimism, iar Noul An sã vã aducã prosperitate, liniște și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!

Primarul orașului Cisnădie,

Gheorghe Huja

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

John Doe

Acum 7 luni

Să fim serioși, nu are huja atâtea cuvinte în dictionar, ca să compună așa un text :D
Raspunde

Pro adevăr

Acum 7 luni

Cine a scris mesajul personajului?
Raspunde

Cisnadianul Anonim

Acum 7 luni

Multumim frumos! Sper sa fie si ultimul Craciun cu dvs.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus