Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Două incendii înainte de Crăciun: o afumătoare și o mașină care tocmai a fost pornită

Două incendii înainte de Crăciun: o afumătoare și o mașină care tocmai a fost pornită

Aproape concomitent în dimineața zilei de 24 decembrie, pompierii militari din cadrul stației Agnita au fost solicitați să intervină la incendii izbucnite la Dealul Frumos și Brădeni.

”Primul incendiu s-a produs în jurul orei 6:50 la o anexă gospodărească (afumătoare) din localitatea Dealul Frumos. La locul indicat s-au mobilizat de urgență trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD precum și membrii SVSU Merghindeal cu o mașină de stins.

Incendiul, care a afectat aproximativ 25 mp din anexă a fost stins prompt fără ca acesta să se propage la anexele din vecinătatea acesteia”, informează pompierii.

Scânteile de la jarul afumătorii sunt considerate cauza izbucnirii incendiului, în urma căruia gospodarul a rămas fără alimentele puse la afumat și fără aproximativ un metru cub de lemne de foc, arse de asemenea.

În același timp cu incendiul de la Dealul Frumos a solicitat intervenția pompierilor și un locuitor al comunei Brădeni. Acesta și-a pornit motorul autoturismului VW, care a luat foc mai apoi. ”La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism. Acesta a ars în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor”, mai relatează pompierii.

Sursa fotografiilor: ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1035

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus