Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Temperaturile au scăzut cu 7 grade. Cum va fi vremea în următoarele zile, la Sibiu

Temperaturile au scăzut cu 7 grade. Cum va fi vremea în următoarele zile, la Sibiu

Dacă la începutul săptămânii, la Sibiu am avut temperaturi care au ajuns și la 14 grade, începând de astăzi, 6 ianuarie, meteorologii anunță o răcire a vremii. Temperaturile au scăzut deja cu 7 grade, iar noaptea de vineri spre sâmbătă va fi una destul de  rece, cu temperaturi cuprinse între -8 și -2 grade.

„Astăzi și la noapte așteptăm încă precipitații, predominant sub formă de ploi și lapoviță și ninsori la munte. Spre deosebire de ieri, temperaturile au coborât cu 6-7 grade”, arată Marius Bratu de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu.

Răcirea se menține și în weekend, iar începutul săptămânii viitoare vine cu vreme frumoasă pe timpul zilei și cu temperaturi negative noaptea, mai arată meteorologul.

„Continuă să se răcească mâine, așteptăm o ameliorare a precipitațiilor, iar la munte va mai ninge pe arii restrânse. Mâine, maximele sunt cuprinse între -1 și 3 grade. Noaptea de vineri spre sâmbătă avem temperaturi negative, cuprinse între -8 și -2 grade. Pentru începutul săptămânii viitoare ziua vom avea o vreme frumoasă, cu cer variabil, temporar noros, cu temperaturi cuprinse între 0 și 5 grade, iar noaptea temperaturile vor varia între -9  și -2 grade”

Pentru perioada următoare, tendința este de răcire semnificativă, cu valori ușor sub mediile climatologice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 682

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus