Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

BC CSU Sibiu este pe locul 4 în clasament, cu 7 victorii și 9 înfrângeri

BC CSU Sibiu este pe locul 4 în clasament, cu 7 victorii și 9 înfrângeri

BC CSU Sibiu a reușit o victorie pe terenul lui Athletic Constanța, în prima etapă a returului din Liga Națională de Baschet Masculin. „Galben-albaștrii” s-au impus la malul Mării Negre cu scorul de 77-75.

Antrenorul principal al echipei, Miguel Angel Hoyo, consideră că victoria de la Constanța a fost una meritată iar lunga deplasare, cu două meciuri la rând pe teren străin, și-a pus amprenta asupra energiei arătate pe parchet de elevii săi.

„În prima repriză ne-am dat seama cu ce meci avem de a face, dar nu am jucat cu toată energia. Nu știu, poate a fost  o călătorie lungă, de sâmbătă de când am plecat de la Sibiu. Nu am jucat cu toată energia și am știut acest lucru. Am citit avantajele pe care le avem, dar nu am luat cele mai bune decizii. În repriza secundă am jucat mult mai bine, cu un efort important din partea tuturor. Toată lumea a jucat inteligent. Am înțeles avantajele pe care le avem în ofensivă și am făcut o treabă bună în defensivă, în special în sfertul trei, care ne-a permis să revenim. Per total cred că am meritat victoria, după efortul susținut de băieți.  ”

La finalul confruntării, Mirel Dragoste a vorbit despre importanța acestei victorii și despre modul cum aceasta a fost obținută: „O victorie foarte bună, de care aveam nevoie în continuarea luptei pentru playoff. Am început meciul cum, cu siguranță, nu ne doream. Pe parcursul reprizei secunde am jucat un baschet foarte bun, am pus în aplicare ce am lucrat în zilele acestea la antrenament. Pe final am  făcut o treabă foarte bună, marcând liberele, pe care la începutul meciului le-am ratat cu mare ușurință.”

În urma acestui rezultat, BC CSU Sibiu ajunge la 7 victorii și 9 înfrângeri, ocupând pentru moment poziția a 4-a în clasament.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus