Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un sibian de 35 de ani a murit în accidentul de la intrarea în Cristian

Un sibian de 35 de ani a murit în accidentul de la intrarea în Cristian

Actualizare 23:50. Din păcate, șoferul autoturismului, un sibian de 35 de ani, a murit, în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l resuscita. Soția sa, în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu cu fractură la un picior. Șoferul TIR - ului a refuzat transportul la spital, anuță reprezentanții ISU.

Actualizare 22:40. Șoferul TIR-ului, un timișorean de 43 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Coliziunea între cele două autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieșit din curtea unei societăți comerciale în drumul național, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian și era condus de un sibian, in vârsta de 35 de ani. În mașină cu acesta se afla soția sa, în vârstă de 30 de ani.

Traficul rutier este în continuare blocat, iar polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Știre inițială. Un bărbat este în stop cardio-respirator și alte două persoane sunt rănite, după ce au fost implicate într-un accident, la intrarea în localitatea Cristian, dinspre Sibiu.  

Accidentul a fost anunțat prin 112, în urmă cu aproximativ 25 de minute. Din primele informații, un TIR și o mașină au intrat în coliziune, șoferul mașinii fiind rănit grav. 

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare și trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Șoferul TIR-ului și o femeie primesc îngrijiri medicale, sunt conștienți, în timp ce șoferul autoturismului se află în stop cardio-respirator și i se efectuează manevre de resuscitare, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Intervenția se află în dinamică, iar traficul este blocat în zona accidentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus