Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Amenzi de 1.000 de lei pentru mai mulți sibieni care nu au purtat masca de protecție

Amenzi de 1.000 de lei pentru mai mulți sibieni care nu au purtat masca de protecție

14 sibieni au fost amendați în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare. Totodată, în același interval, polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

Au fost verificate 1.454 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolareași carantina; de asemenea,19 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 143 de mijloace de transport, din care 3 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 14 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 769

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

****

Acum 1 an

Încă nu s-au terminat cu prostia asta ? Polițiștii ar face bine sa se ocupe de treburile lor.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

și asta e treaba lor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus