Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Peste 500 de studenți cu burse sociale vor primi tablete din partea ULBS

Peste 500 de studenți cu burse sociale vor primi tablete din partea ULBS

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu va sprijini peste 500 de studenți care primesc burse sociale cu tablete, având asigurat totodată accesul gratuit la internet, pe o perioadă de maxim 24 de luni.

„Astfel, peste 500 de studenți vor beneficia de tablete (10.3”), având asigurat totodată accesul gratuit la internet, pe o perioadă de maxim 24 de luni. De asemenea, cele nouă facultăți ale universității vor fi dotate cu 24 de laptop-uri, 21 de table interactive LED (75”; 4K) și 21 de sisteme web pentru videoconferință, care vor permite îmbunătățirea și optimizarea activității didactice”, transmit reprezentanții ULBS.

Investiția este parte a proiectului „Soluții digitale pentru creșterea participării studenților și îmbunătățirea calității procesului de predare on-line”. Valoarea finanțării nerambursabile alocate, din partea FEDR, pentru realizarea investițiilor este de 1.079.959,80 lei, respectiv 98,00% din valoarea eligibilă a proiectului, iar diferența până la suma totala necesară derulării acestui proiect o constituie contribuția ULBS, și anume 22.040 lei (2%).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 694

Comentarii

2 comentarii

Ministrul si tableta

Acum 2 ani

Le-au ramas tablete din tunul dat acum un an si nu aveau ce face cu ele. Pe cand le instaleaza pe banci si "pepsiglasul" ramas in plus de la ideea nastrusnica a celebrei doamne ministru?
Raspunde

Alpa Cino

Acum 2 ani

Si liceul nostru ne-a dat, problema e ca se putea instala si intra pe orice. Dupa cateva saptamani nici nu se mai puteau folosi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus