Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Proiectul „Piața Volantă din curtea Bisericii” se extinde. Producătorii sibieni se întâlnesc duminică la biserica din Șelimbăr

Proiectul „Piața Volantă din curtea Bisericii” se extinde. Producătorii sibieni se întâlnesc duminică la biserica din Șelimbăr

Producători sibieni cu oferte de sezon își dau întâlnire duminică, 23 ianuarie, de la ora 11, în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Șelimbăr. Inițiativa este o continuare a unui proiect început în luna decembrie, ca o alternativă la magazine și oferă posibilitatea sibienilor să cumpere produse tradiționale de la producători din județ.

„În urma interesului crescut, proiectul va fi extins anul acesta în curțile mai multor biserici, iar cea de-a patra ediție a pieței volante Transilvania va fi găzduită duminică - 23 ianuarie, de la ora 11:00, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Șelimbăr, situată vis-a-vis de Primăria din localitatea sibiană”, transmit organizatori proiectului într-un comunicat de presă.

Prima ediție s-a desfășurat ca un proiect pilot în decembrie 2021, iar conceptul a fost creat de Biserica Ortodoxă Turnișor, prin Asociația Filantropia Turnișor 1, la inițiativa preoților, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga și grupul Agrointeligența.

Citește și: Proiect pilot în Turnișor: bazar cu produse locale, o dată pe lună, în curtea bisericii

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

DB

Acum 4 luni

Iisus, "făcându-Şi un bici din ştreanguri, i-a scos pe toţi afară din templu, şi oile şi boii, şi schimbătorilor le-a vărsat banii şi le-a răsturnat mesele. Şi celor ce vindeau porumbei le-a zis: Luaţi acestea de aici. Nu faceţi casa Tatălui Meu casă de negustorie". Ioan cap 2
Raspunde

Claus

Acum 3 luni

Negot...numai producatori nu sunt aia,cumpara din Kaufland mai pun 2 3 lei la produs/kg si lumea cade in plasa asta,crezand ca...cumpara un produs romanesc produs aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus