Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

367 cazuri noi în Sibiu, în ultima zi. Trei pacienți au murit

367 cazuri noi în Sibiu, în ultima zi. Trei pacienți au murit

367 de persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, ieri, în județul nostru, după efectuarea a 1.116 teste (228 RT-PCR și 888 teste rapid antigenice).

Din totalul persoanelor raportate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, zece s-au reinfectat, arată Prefectura. Trei pacienți au murit. Este vorba despre o femeie de 42 ani și un bărbat de 87 de ani, nevaccinați, care au murit la ATI, în Sibiu și un bărbat de 63 de ani, vaccinat cu două doze de Pfizer, care a murit la Mediaș.

În această dimineață, la ora 8, erau internați 170 de pacienți, dintre care 11 adulți la Anestezie și Terapie Intensivă. 

De la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 49.027 persoane, au fost vindecate 41.069 persoane, iar 1.676 persoane au decedat. 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 1.347 persoane aflate în carantină și 1.236 persoane în izolare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

POPA

Acum 2 ani

Ar fi interesant si tulpinile care au produs decese sa fie specificate ca delta mai circula!
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Deja s-a ajuns la raportul de 2:1. Hai, mai aveti putin si recunoasteti adevarul.
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Câte locuri sunt in spitalele din Sibiu pt. Covid, din moment ce azi i s-au propus unei doamne testată pozitiv, să se interneze la Cisnădie. Reîncepe mizeria. Personalul medical se protejează și așa nu mai internează pacienți sa se încarce cu probleme. Așa o fi ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus