Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Polițiștii și jandarmii sibieni au dat, miercuri, nouă amenzi pentru lipsa măștii

Polițiștii și jandarmii sibieni au dat, miercuri, nouă amenzi pentru lipsa măștii

60 de polițiști sibieni și mai multe echipaje de jandarmi au făcut ieri verificări în județ în contextul măsurilor impuse în pandemie. Cu această ocazie, au dat mai multe amenzi și avertismente scrise. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat opt amenzi în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. 

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 22 de persoane - au fost aplicate opt avertismente scrise și o amendă în valoare 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nemultumit

Acum 3 luni

Vai de mine, 9 amenzi în condițiile în care te uiți pe strada și din 10 persoane 9 nu au masca! Bătaie de joc cine sa ii amendeze? Se verifica lucrul acesta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus