Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Încă o zi în care testele efectuate în Sibiu sunt mai puține decât cazurile confirmate

Încă o zi în care testele efectuate în Sibiu sunt mai puține decât cazurile confirmate

Raportul transmis astăzi, cu privire la cazurile noi de COVID-19 din județul Sibiu, cuprinde din nou nereguli în ceea ce privește cifrele - apare un număr mai mic de teste efectuate decât cel al cazurilor pozitive confirmate. 

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în ultimele 24 de ore, în județul nostru au fost confirmate 1.724 cazuri noi de infectare cu SARS CoV-2, însă numărul testelor efectuate este mai mic - 1.517 (213 RT-PCR și 1304 teste rapid antigenic)

O situație asemănătoare s-a petrecut duminică, atunci când raportul privind cazurile apărute în ultimele 24 de ore transmitea un număr de 1.163 cazuri noi la 714 teste efectuate.

Reprezentanții Instituției Prefectului au dat atunci vina pe DSP. Până la momentul publicării articolului, conducerea Direcției de Sănătate Publică Sibiu nu a putut fi contactată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

nu putem decat sa radem in hohote si sa pastram distantarea si sa ne spalam.pe maini :)))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus