Miercuri,
29.11.2023
Parțial Noros
Acum
0°C

USR Sibiu are spirit, spune Barna, despre protestul de pe Facebook cu cearta pe bomboane

USR Sibiu are spirit, spune Barna, despre protestul de pe Facebook cu cearta pe bomboane

Vicepreşedintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, a apreciat protestul de pe Facebook al colegilor săi de filială şi a oferit bomboane, vineri, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă, ca simbol că nu îşi doreşte scandaluri în partid.

După ce în urmă cu o săptămână filiala USR Sibiu a afişat pe Facebook o fotografie cu două personaje de animaţie care se ceartă pe un vas plin de bomboane, cu mesajul #stopscandal, Dan Barna a spus că "USR împarte cu presa şi comunitatea şi reuşitele şi certurile."

"Legat de protestul cu bomboane, mă gândeam că nu am cum să scap de întrebarea asta la Sibiu, am adus un bol cu bomboane, care sunt bicromatice. Calitatea principală şi forţa acestui partid stă exact în capacitatea de a putea să râdem atunci când e cazul. Faptul că ai mei colegi din Sibiu au găsit o metodă inedită şi creativă, care mi s-a părut foarte simpatică, pentru a transmite o percepţie şi o emoţie, mi s-a părut un lucru foarte bun. Autoironia, umorul sunt componente ale spiritului, USR Sibiu are spirit. Vă servesc şi pe voi, mănânc şi eu din aceste bomboane, pentru a arăta că şi reuşitele şi certurile USR le împarte cu presa şi cu comunitatea, de aceea am venit cu aceste bomboane aici", a declarat Dan Barna, vineri, în conferinţa de presă, citat de Agerpres.

Un mesaj scurt, ironic și reprezentativ, a transmis acum o saptămână organizația județeană USR PLUS conducerii centrale, mai exact liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș.

Citește și USR PLUS Sibiu, mesaj către conducerea centrală: Stop scandal!

 Pagina de Facebook a organizației sibiene a partidului a avut pentru o oră imaginea grafică a doi copii care se ceartă pe o farfurie cu bomboane. #stopscandal a fost mesajul transmis de USR-iștii sibieni.

”Filiala Sibiu nu poate fi de acord cu scandalurile liderilor de la centru. Noi aici suntem o echipa și încercăm să facem față presiunilor care ne vin din extern. Rugăm liderii să țină cont de muncă consilierilor noștri și să lase lupta pentru momentul următoarelor alegeri interne. Avem treabă, în teren viața e grea și avem nevoie de susținere și nu de permante intrigi”, spunea în 4 februarie pentru Turnul Sfatului, președinta USR Sibiu, Ruxandra Cibu Diaconu.

După o oră mesajul a fost înlăturat. ” Protest scurt și revenim la business as usual”, a completat Cibu Diaconu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus