Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Trei bărbați căutați în țară au fost prinși ieri în Poplaca, Șelimbăr și Sibiu

Trei bărbați căutați în țară au fost prinși ieri în Poplaca, Șelimbăr și Sibiu

Trei bărbați au fost prinși de poliție ieri în județul Sibiu. Aceștia erau fugari, pe numele cărora erau emise trei mandate de executare a pedepsei închisorii, de diferite instanțe din afara județului Sibiu.

Astfel, în localitatea Poplaca, a fost depistat un maramureșean în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a unei pedepse de 110 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La domiciliu, în localitatea Șelimbăr, a fost depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brezoi a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni de închisoare după ce sibianul a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, a fost depistat pe raza municipiului Sibiu. Pe numele său, Judecătoria Câmpulung a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Cele trei persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus