Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Centrul de testare din parcarea Facultății de Medicină este deschis și în week-end

Centrul de testare din parcarea Facultății de Medicină este deschis și în week-end

Centrul de testare gratuită amplasat chiar lângă Spitalul Județean Sibiu, în parcarea Facultății de Medicină din Sibiu este deschis și în weekend. Astfel, potrivit directorului DSP Dr. Lucian Blăguțiu, centrul funcționează până la ora 14 cu angajați din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu și de la ora 14.00 până la 19.00 cu angajați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Citește și „Centrul de testare gratuită de la Facultatea de Medicină va funcționa normal după ce un „deficit de comunicare” între instituții l-a lăsat fără personal”

Acest centru a fost înființat în contextul creșterii numărului solicitărilor de testare Covid-19 din ultimele două săptămâni înregistrate la nivelul Unității de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu.  Este situat în parcarea Facultății de Medicină din Sibiu, într-o construcție modulară pusă la dispoziție de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Accesul se face prin curtea spitalului, pe la poarta din strada Izvorului, fiind amenajată o intrare separată și un culoar de acces către parcarea Facultății de Medicină.

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus