Miercuri,
21.02.2024
Cer Senin
Acum
1°C

O firmă din Zona Industrială donează bani pentru extinderea rețelei de canalizare din Ocna Sibiului

O firmă din Zona Industrială donează bani pentru extinderea rețelei de canalizare din Ocna Sibiului

Fabrica Polycontact va contribui în acest an la extinderea rețelei de canalizare pentru ape menajere din Ocna Sibiului. Firma elvețiană activează în Zona Industrială Ocna Sibiului și va da în folosință în această vară o nouă hală de producție. Astfel, conducerea sa a decis să se implice în extinderea infrastructurii de canalizare a apelor menajere, iar în cursul zilei de marți, 15 februarie, a semnat contractul de sponsorizare cu primăria din Ocna Sibiului.

Mai exact, este vorba despre cheltuieli care acoperă jumătate din costurile de amenajare a noii rețele plus o donație în valoare de 80.000 de euro pentru realizarea porțiunii ce revenea în sarcina autorităților locale.

„Am semnat contractul de sponsorizare cu reprezentantul fabricii Polycontact și țin pe această cale să le mulțumesc pentru sprijinul constant acordat comunității noastre. Avem o colaborare bună încă de la începutul venirii dumnealor în Parcul Industrial, situat pe raza orașului nostru, iar faptul că au decis să-și extindă activitatea în Ocna Sibiului nu poate decât să ne bucure. Acest lucru înseamnă noi locuri de muncă și impozite la bugetul local. Modelul de parteneriat între administrația publică locală și companiile private funcționează de multă vreme în țările dezvoltate, iar faptul că el se aplică și la Ocna Sibiului nu poate decât să ne bucure. Vreau să le mulțumesc celor de la Polycontact și în numele comunității pentru felul în care înțeleg să sprijine orașul”, arată George Cătălin Predescu, primarul din Ocna Sibiului.

Nu este pentru prima dată când firma Polycontact a sprijinit Ocna Sibiului în proiecte de dezvoltare. În trecut, aceasta sponsorizat amenajarea unui teren de sport multifuncțional în curtea școlii din localitate și s-a implicat în diferite amenajări peisagistice din incinta Complexului Lacurilor sărate naturale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus