Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Vladimir Putin a anunţat că va decide luni dacă Rusia va recunoaşte teritoriile separatiste din estul Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat că va decide luni dacă Rusia va recunoaşte teritoriile separatiste din estul Ucrainei

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că va decide luni dacă Rusia va recunoaşte independenţa celor două teritorii separatiste din estul Ucraina, o decizie care riscă să pună capăt procesului de pace în acest conflict, informează AFP.

„Am ascultat opiniile noastre, decizia va fi luată astăzi", a declarat Vladimir Putin în faţa membrilor Consiliului de Securitate rus, la finalul unei reuniuni retransmise de televiziunea rusă şi care a avut loc la începutul după-amiezii.

Liderii celor două teritorii separatiste din estul Ucrainei l-au îndemnat luni pe preşedintele rus Vladimir Putin să recunoască independenţa acestor teritorii şi să pună în funcţiune o "cooperare în materie de apărare". Aceste apeluri, coordonate şi difuzate la televiziunea rusă, au fost lansate de liderii "Republicii Populare Doneţk" şi "Republicii Populare Lugansk", Denis Puşilin şi Leonid Pasetcinik.

Marţea trecută, deputaţii ruşi au votat la rândul lor un apel către preşedintele Vladimir Putin pentru ca Rusia să recunoască independenţa teritoriilor separatiste.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus