Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Actualizare. Sibianul dispărut în Cisnădioara a fost găsit la o stână

Actualizare. Sibianul dispărut în Cisnădioara a fost găsit la o stână

Actualizare ora 12:55. Bărbatul a fost găsit la o stână, de salvamontiștii sibieni.

Actualizare ora 12. Potrivit salvamontiștilor sibieni, bărbatul care locuiește în municipiul Sibiu s-ar fi dus la niște prieteni din Cisnădioara unde urma să petreacă noaptea. În schimb, a plecat în zona montană pentru a căuta un refugiu, un loc fără semnal în care să „poată să stea liniștit”. Se pare că ar fi căutat chiar o peșteră în care să se refugieze. 

Pe timpul nopții, sibianul a fost căutat de voluntarii de la Salvamont Cisnădie, iar astăzi s-a deplasat în zona Vârfului Măgura o echipă mixtă de căutare, formată din ISU, poliție, jandarmerie și salvamontiști.

Știre inițială. Un bărbat de 44 de ani este căutat de poliție, după ce a plecat la alergat ieri în jurul amiezii, în zona Piatra Broaștei din Cisnădioara, dar nu a mai revenit acasă. Cei care îl recunosc din fotografie și au informații sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție. 

Dispariția lui Flaviu Dan a fost anunțată de soția sa care povestește că sibianul a plecat la alergat ieri, în jurul orei 14:30, de la niște prieteni din Cisnădioara, dar nu a mai revenit. Ultima dată ar fi fost văzut în jurul orei 15, în zona Vârful Măgura. 

De îndată, la nivelul I.P.J. Sibiu s-a declanșat acțiunea de căutare, polițiștii sibieni beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul I.J.J. Sibiu, I.S.U. Sibiu, Salvamont Sibiu, precum și de ajutorul voluntarilor.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate aproximativ 75 de kg, păr grizonat, tuns scurt.
La momentul plecării, bărbatul purta un hanorac tip polar de culoare maro, pantaloni în carouri de culoare bej și maro, cu întăritură în zona genunchilor și încălțăminte sport albă.
 
Nu se cunosc eventuale semne particulare. 
 
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Corbul

Acum 9 luni

Nu poate omul să scape de nevastă o zi că și apare în ziar...
Raspunde

Bambolero

Acum 9 luni

și bikerii care l-au găsit au vrut să scape de neveste, a fost care pe care
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus