Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Clubul seniorilor din Copșa Mică a aniversat zece ani

Clubul seniorilor din Copșa Mică a aniversat zece ani

Seniorii din Copșa Mică au sărbătorit ieri, 21 februarie, zece ani de la înființarea clubului dedicat lor. Deși calendaristic acest eveniment ar fi trebuit să aibă loc în data de 10 noiembrie 2021, condițiile impuse de pandemie au dus la amânarea lui. 

Pentru a marca într-un mod deosebit acest eveniment, Clubul Seniorilor Copşa Mică a primit numele „Micu Domșa", pentru a certifica încă o dată efortul deosebit depus de Iuliu Domșa, cunoscut de prieteni şi ca „nea Micu”, în animarea și administrarea acestui spațiu destinat persoanelor de vârsta a treia.

„Domnul Domșa și-a pus timpul, talentul și energia în sprijinul comunității din orașul Copşa Mică. Acest mic gest de recunoaștere a meritelor sale pentru semeni, venit din partea autorităților locale și a comunității, certifică din nou că oamenii deosebiți ai orașului, cei care se implică activ în viața urbei și care au un rol important în îmbunătățirea vieții, ei vor fi întotdeauna respectați și cinstiți. Mulțumim din nou domnului Domşa Iuliu și membrilor Clubului Seniorilor pentru implicarea activă în rezolvarea problemelor comunității și pentru suportul constant acordat administrației locale”, transmit reprezentanții primăriei Copșa Mică.

Sursă foto: Facebook/Primăria Copșa Mică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus