Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Sibianul căutat de autorități în Cisnădioara: Am plecat la jogging și m-am pierdut

Sibianul căutat de autorități în Cisnădioara: Am plecat la jogging și m-am pierdut

Bărbatul de 36 de ani, din Sibiu, care a fost dat dispărut aseară, plecase la alergat de la prietenii săi din Cisnădioara. La un moment dat s-a pierdut și a ajuns la o stână unde s-a refugiat până a fost găsit de salvamontiști.

Sibianul povestește că a fost stresat în ultimele zile și avea nevoie de o gură de aer proaspăt. Așa că, în jurul amiezii a plecat să alerge în zona Piatra Broaștei din Cisnădioara. După o vreme însă, nu a mai știut care era drumul spre casă și a început să caute un loc în care să se poată opri. Așa a ajuns la o stână.

„Eram la niște prieteni la Cisnădioara, am plecat la jogging, pentru că am fost stresat în ultima vreme și mi-am luat câteva zile libere. La un moment dat cred că m-am rătăcit și de acolo a început totul. Cred că refugiul pe care îl căutam mi-a fost stâna aceasta. Am găsit acolo tot ce mi-a trebuit – chibrituri, lemne, mi-am făcut focul, mi-am pus apă la încălzit...”, povestește Flaviu Dan, pentru Turnul Sfatului.

Bărbatul spune că nu a putut să dea de cei apropiați și să le spună că s-a pierdut, pentru că își lăsase telefoanele acasă. „Greșeala a fost a mea, pentru că am plecat fără telefoane. Am unul de serviciu și unul privat și nu știu niciodată pe care să-l iau, așa că am plecat fără niciunul.”

Pentru că la stână nu se afla nimeni, a fost nevoit să spargă ușa de la intrare, motiv pentru care Flaviu spune că se va întoarce la locul respectiv pentru a plăti daunele provocate și obiectele folosite.

Vă reamintim că Flaviu Dan a fost dat dispărut de soția sa după ce ieri, în jurul orei 14:30 a plecat de la prietenii săi din Cisnădioara, să alerge, și nu a mai putut fi contactat. Pe timpul nopții bărbatul a fost căutat de voluntarii de la Salvamont Cisnădie iar astăzi a fost găsit de un echipaj mixt format din ISU, poliție, jandarmerie și salvamont.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 9 luni

mare e gradina domnului!!!
Raspunde

Alergator

Acum 9 luni

Cum sa pleci fără telefon în sălbăticie? Doamne fereste!
Raspunde

Contra

Acum 9 luni

S-o fi saturat de gura nevestei si a vrut nitica liniste! Ce stiti voi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus