Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un sibian este cercetat penal pentru că a condus beat și cu permisul suspendat

Un sibian este cercetat penal pentru că a condus beat și cu permisul suspendat

Un bărbat de 51 de ani a fost oprit de poliție, în timp ce conducea în comuna Alma. Autoritățile au descoperit că sibianul era beat și nu avea nici permis.

Șoferul a fost oprit luni, în jurul orei 17:30, pe strada Castanilor din comuna Alma, în care și locuiește. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Având în vedere cele constatate, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus