Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Usoare
Acum
20°C

Exemplu pentru Poliția Locală Sibiu: Femeie prinsă și amendată cu 2.500 de lei, în câteva ore după ce a aruncat gunoiul pe câmp

Exemplu pentru Poliția Locală Sibiu: Femeie prinsă și amendată cu 2.500 de lei, în câteva ore după ce a aruncat gunoiul pe câmp

O femeie în vârstă de 46 de ani din Avrig a fost prinsă de Poliția Locală Avrig și amendată cu 2.500 de lei, la puțin timp după ce a aruncat gunoaie pe un câmp.

Femeia a aruncat gunoiul menajer lângă linia de cale ferată după ce, cu doar o zi înainte, zona a fost igienizată de mai mulți locuitori din colonie. Fapta ei a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate de primăriei tocmai cu acest scop.

”Polițiștii locali au amendat-o cu 2500 de lei și i-au pus în vedere să adune gunoiul, în maximum 48 de ore. Femeia nu este la prima abatere. Ea a mai fost sancționată în trecut pentru aruncarea gunoiului în locuri neamenajate”, a transmis primăria Avrig.

Serviciul de Poliție Locală are în dotare un sistem de supraveghere video format din: 30 de camere video cu rezoluția de 3 MP și 2 camere LPR, cu sistem de recunoaştere a numerelor de înmatriculare auto.

”Prezența camerelor video a dus la o scădere semnificativă a infracțiunilor din raza lor de acțiune permițând intervenția echipajelor Poliției Locale în timp real, în cazul unor fapte de violență, distrugere, vandalism, infracțiuni, accidente rutiere sau încălcări ale regulilor de circulație. De asemenea, înregistrările video au fost utilizate pentru a dovedi fapte de natură infracțională. Intenționăm să achiziționăm și alte astfel de camere”, mai spune conducerea primăriei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Badea Cartan

Acum 4 luni

Veniti si la Nou Roman,sa vedeti si sa mirositi deversarile de la fermele de vaci,in raul satului.
Raspunde

Wikip

Acum 4 luni

Localitatea dvs apartine de comuna Arpași de jos. Iată datele institutiei la care vă puteti adresa : Primar: Numele si prenumele: Văcariu Constantin Aurelian E-mail: primar@primariaarpasudejos.ro

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus