Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

BC CSU Sibiu licitează tricouri ale jucătorilor. Banii merg către refugiații ucraineni

BC CSU Sibiu licitează tricouri ale jucătorilor. Banii merg către refugiații ucraineni

Echipa de baschet BC CSU Sibiu se alătură inițiativelor demarate în România pentru a-i ajuta pe ucraineni. Jucătorii pun la bătaie mai multe tricouri, iar câștigurile vor merge către refugiații ajungi la noi.

Este vorba despre maiourile de joc din pre-sezon ale componenților echipei seniori. „Nu am fi putut sta deoparte și, după ce ne-am alăturat campaniei derulate de suporterii echipei noastre, echipa a decis să ofere maiourile sportivilor noștri în semn de recunoștință pentru cei care doresc să-i sprijine cu donații în bani pe cei care și-au împachetat viața într-o valiză și-au plecat din calea războiului”, transmit oficialii echipei.

Licitația se derulează pe pagina de Facebook a clubului de baschet, unde doritorii pot posta în comentarii la fotografia cu maioul favorit, suma pe care vor să o doneze. Licitația începe de la suma de 200 de lei, fiecare pas este de 50 de lei și se va desfășura până joi, 10 martie, ora 20:00.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus