Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bărbatul care a înjunghiat ieri un om pe strada Săcel a fost internat forțat la Psihiatrie. Ar putea scăpa de acuzații

Bărbatul care a înjunghiat ieri un om pe strada Săcel a fost internat forțat la Psihiatrie. Ar putea scăpa de acuzații

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus internarea forțară la Spitalul Clinic de Psihiatrie Sibiu a bărbatului de 35 de ani, care în cursul zilei de marți a înjunghiat un vecin pe strada Săcel din Sibiu.

”Bărbatul respectiv a fost internat nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie în vederea realizării unei expertize. Vrem să vedem dacă are discernământ și dacă poate răspunde penal sau nu. Până nu avem rezultatul nu putem lua o decizie. Este vorba despre o zi, două, depinde de echipa spitalului. Dacă se va stabili că are discernământ el va fi acuzat de tentativă de omor, iar dacă se va stabili că nu are, atunci scapă de acuzații, însă vom solicita internarea lui pe motiv psihic”, a explicat pentru Turnul Sfatului prim procurorul Ion Veștemean.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiat de vecinul său, de 35 de ani, din cauza unui conflict mai vechi. Agresiunea s-a petrecut pe strada Săcel din Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că între cei doi bărbați, vecini în același imobil, a avut loc o altercație pe fondul unui conflict mai vechi.

Victima a fost operată și se află pe secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu, în stare stabilă.

Reprezentanții spitalului spun că a fost operat de urgență. Pe paginile de socializare se fac solicitări de donare de sânge, grupa B3.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Socolaonline

Acum 2 ani

Tristă situație. Pot să vă asigur că există mulți indivizi cu acest profil care nu sunt monitorizați. Cel mai bun exemplu este cel de pe Vasile Milea bl.7A parter, unde un anumit individ "terorizează" o scară întreagă de mai bine de 2 ani. Cu toate că a fost informată poliția locală în urma fiecărui eveniment, nu s-a luat nici măcar o măsură. Inclusiv cei de la Spitalul de Psihiatrie au declinat invitația de a-l examina. Bineînțeles măsurile necesare se vor aplica după petrecerea, sper să nu fie cazul, a unui eveniment nedorit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus