Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Pianistul Andrei Irimia susține un concert caritabil la Sibiu. Banii din vânzarea biletelor vor fi donați pentru refugiații din Ucraina

Pianistul Andrei Irimia susține un concert caritabil la Sibiu. Banii din vânzarea biletelor vor fi donați pentru refugiații din Ucraina

Pianistul constănțean Andrei Irimia va susține un concert caritabil la Sibiu. Evenimentul va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 18, la Sala Oglinzilor, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor merge către Asociația SufletEȘTI care adună fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Concertul pe care artistul îl va susține la Sibiu face parte alături alături de cele din Brașov, București, Cluj și Constanța, din turneul Nuit Minimaliste.

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi o deschidere spre propriul sine celor care iau contact cu piesele lui.

Pornind de la această idee, artistul a lansat, în toamna anului 2019, primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, iar în noiembrie 2021, piesa „Pasărea fericirii”, în colaborare cu actorul Marius Manole.

Tânărul pianist va concerta alături de Răzvan Păun – Vioară și Thibault Solorzano - Violoncel.

Bilete sunt disponibile pe eventbook.ro/event/search?term=nuit+minimaliste.

Lista cu locațiile turneului:

Brașov - 27 martie - Galeria Ora0

Sibiu - 3 aprilie - Sala Oglinzilor

București - 10 aprilie - Palatul Bragadiru

Cluj - 17 aprilie - Urania Palace

Constanța - 8 mai - Teatrul Elpis

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Cu atatea donatii si ajutoare, refugiatii o vor duce ca-n pampas!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus