Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Concert caritabil organizat de Asociația De Poveste. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta copiii din centrele de plasament din Sibiu

Concert caritabil organizat de Asociația De Poveste. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta copiii din centrele de plasament din Sibiu

Asociația De Poveste invită sibienii să ia parte la un concert caritabil în cadrul căruia se pot bucura de frumusețea cântecelor tradiționale românești. Evenimentul va avea loc în 4 aprilie, ora 18, la sala Thalia. 

Spectacolul numit ,,Cântec de Poveste" aduce pe scenă interpreți de muzică populară din tânăra generație, câștigători la numeroase festivaluri - concurs de folclor. În cadrul spectacolului veți putea urmări artiști din județele Sibiu, Alba, Hunedoara, Salaj, Vâlcea și Suceava.

Evenimentul este organizat la inițiativa unei tinere interprete, Denisa Bărbat, care a reușit să adune pe scena sălii Thalia peste 15 cântăreți de muzică populară. Scopul spectacolului este unul caritabil, iar fondurile strânse vor fi folosite în beneficiul copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu.

„Apreciez întreaga activitate a Asociației de Poveste și îmi doresc ca publicul să fie receptiv, să se alăture acestei cauze. Pentru noi interpreții acest spectacol este special, tocmai pentru că simțim că putem fi de folos, că putem dărui și noi la rândul nostru din ceea ce am primit de sus. Acest eveniment nu este despre noi, ci este despre ei și pentru ei - pentru copiii din centrele de plasament. Așadar, vă invităm cu mare drag la un spectacol extraordinar, cu voci tinere, care deja și-au demonstrat calitățile vocale și care vor avea cu certitudine în continuare un cuvânt de spus în folclorul nostru românesc. Prin participarea dumneavoastră la acest spectacol cu dublu rol, vă veți putea bucura de frumusețea și autenticitatea cântecelor noastre tradiționale, dar mai ales veți contribui la binele copiilor din centrele de plasament ale județului Sibiu” spune Denisa, inițiatoare evenimentului.

Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 30 lei/persoană și poate fi achitată cu cardul, aici. Donații în numerar pot fi făcute la sediul Asociației De Poveste, în fiecare zi de luni și joi, în intervalul orar 15-17. Sediul asociației se află pe Bulevardul Victoriei, nr. 14, etaj 1, ap. 11.

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi pe pagina de Facebook Asociația De Poveste sau puteți obține sunând la numărul de telefon 0770.288.246.

Evenimentul este organizat de Asociația De Poveste, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sibiu și Filarmonicii de Stat Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus